A webdesigner a jövő szakmájafotom-plusz-300

… csináld meg a saját lehetőséged egy új szakmával, ami több keresetet, jobb életszínvonalat és függetlenséget hozhat Neked!

Ez a legjobb, amibe invesztálhatsz: a saját boldogulásodba!

 

5 ok, amiért érdemes itt lenned:

  1. Erős piac, sok munkalehetőség: Magyarországon majd egymillió vállalkozás létezik és ehhez mindössze kb. százezer céges weboldal.
    Óriási piac, ahol mindig van munkalehetőség. Nem is beszélve arról, hogy egy cégnek sokszor nem csak egy weboldala van…
  2. Könnyű elkezdeni: nem kell éveket tanulnod, hogy elindulhass a pályán.
    Már néhány hónap alatt szert tehetsz olyan tudásra, amivel érdemes elkezdeni dolgozni.
  3. Kezdetben mellékes bevétel: ha van főállásod, vagy gyermekkel vagy otthon, szabadidődben észrevételen kitanulhatod a webdesign csínját- bínját és jó kis mellékes bevételed lehet belőle.
  4. Biztos megélhetés: a mellékes bevétel csak a kezdet, ahogyan a legtöbb webdesigner kezdi. Ha komolyan csinálod, komoly pénzt keresel majd.
  5. Kedvelt leszel: az ügyfeleid körében, hiszen az, amit Te csinálsz nekik (weboldal), konkrét bevételt hajt a malmukra, ezért igazán kedvelni fognak és mindig jó szívvel hívnak fel vagy éppen ajánlanak tovább egy munkára. Ha csörög a telefonod, nem gombóccal a torkodban kell felvenned, hanem többnyire elismerő szavakra számíthatsz.
 hallgatoi-idezet

 

 Miért hallgass rám?

200-magasCziráki Barbara vagyok, a Webdesignsuli vezető oktatója. Az elmúlt évek alatt több száz hallgatómnak segítettem kitanulni ezt a remek, kreatív szakmát. Közülük többen önálló vállalkozásba kezdtek és néhányan munkát vállaltak a szakmában, design stúdióknál. Mások saját vállalkozásuk weboldalát készítették el. Oktatóinkkal közösen folyamatosan fejlesztem a webdesign tanfolyam tananyagát, az aktuális piaci igényeknek megfelelően.

A tanfolyam után azonnal pénzzé tehető szakmára tanítalak meg.

A nulláról indulva eljuttatlak egy kezdő webdesigner szintre, amivel profin ki tudod szolgálni a kezdetben kisebb, majd nagyobb megrendelőidet és kezdőként is megélhetsz a munkádból.

 

Nézd csak, megmutatom, miért fog Neked nagyon tetszeni
a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam:

 

 

Megnyugtató biztonsággal és örömmel sajátíthatod el a webdesign és weblap készítés csínját- bínját,
profi szinten, a saját számítógéped mellett ülve.

A tanfolyam után gyakorlati- és karrier lehetőség is várja a legjobbakat.

 

2018. július 19-én
indul a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam.

gyere-ismerd-meg

  Jól ismerem azokat a kétségeket, amik most Benned kavarognak, hiszen jópár évvel ezelőtt én magam is így kezdtem.
Lehetséges, hogy elképzelni sem tudod, hogy mit fogunk majd csinálni, mi mindent kell majd tanulnod, hogy webdesigner lehess.
Megnyugtatlak. Ha ezeket a sorokat olvasod, a legszükségesebb, az akarat és a tettvágy megvan Benned, hogy sikeres webdesigner legyél.

Gondolj egy nagyot… válts karriert… webdesigner leszel!

 

A Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam
nem egy szokványos webdesigner tanfolyam…

… mint amiket eddig láttál az interneten.
Technikai újításunknak köszönhetően sosem volt még ennyire egyszerű és szórakoztató a tanulás, mint a forradalmian új eOktatóteremben.

 

Egyedülálló és vadonatúj

megközelítésben szeretném átadni Neked a webdesign és weblapkészítés képességét:

gyakorlati-es-karrier• 25% elmélet, 75% gyakorlat. A szakmában fontos és nélkülözhetetlen elméleti anyagot belecsempésztem a gyakorlatba, tehát úgy fogod megtanulni azokat, hogy észre sem veszed. Minden percben mozgásban lesz a fantáziád és olyan gyakorlati mozzanatokkal fogsz foglalkozni, melyekből végül összeáll a kész weboldal.

• Mindent otthonról, a saját számítógéped mellől tanulhatsz meg, mégsem leszel magadra hagyva, nem kell nélkülöznöd az oktatói segítséget, hiszen a zártkörű eOktatóteremben és emailes kérdezési lehetőség segítségével azonnal választ kapsz minden kérdésedre, ha elakadnál, vagy ha szimplán csak érdeklődnél.

• Semmi cécó. A Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyam olyan szakembert képez Belőled, aki önállóan, minden külső programozói segítség nélkül összeállít egy, a megrendelői igényeknek megfelelő, kompletten működő, dizájnos, felhasználóbarát és keresőoptimalizált honlapot.

Gyakorlati lehetőség, hogy élesben is kipróbálhasd magad. A wedesigner tanfolyam elvégzését követően lehetőséged van részt venni egy valódi, gyakorlati projektben, amit valódi megrendelői instrukciók alapján kell levezényelned. Ez a gyakorlati lehetőség kiemelten fontos a szakmai fejlődésed érdekében.

Karrier lehetőség. A tehetséges és szorgalmas webdesigner hallgatókra mindig felfigyelek és támogatom őket. Az általam vezetett webdesign stúdió bővelkedik megrendelésekben és az ígéretes hallgatóimhoz örömmel irányítok át megrendelőket, akiket szabad kapacitás hiányában én már nap mint nap kénytelen vagyok visszautasítani.

• A Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyam anyagában külön részt szenteltem a vállalkozási ismereteknek. Segítek elindulni az úton, ami a sikeres és keresett, önállóan menedzselt webdesigner vállalkozás felé visz Téged.

 

 

 

 

Miért lesz számodra különösen hasznos

a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam?

hagyomanyos-vs-online• Mert ha ügyes és szorgalmas vagy, a tanfolyam után azonnal dolgozhatsz is, így egy- két weboldal után vissza is jöhet a tanfolyam teljes költsége.

• Mert a független és önálló webdesigner vállalkozó szemléletét tanítja meg Neked, aminél nincs is kifizetődőbb manapság. Ha jó leszel a szakmádban, sosem kell majd állásra pályáznod, önéletrajzokat írnod és a főnökök kényének- kedvének kitenned magad.

• Mert megtanulod, hogyan kell egy weboldalt keresőoptimalizálni, hogyan lesz felhasználóbarát a felület és online marketing ismereteket is kapsz, hiszen semmit sem ér a honlap, ha nincs értékesítési szemlélete, azaz nem ad el a látogatóknak.

• Mert segítséget nyújt a webre való szövegírásban, ami kincset fog érni számodra és a megrendelőid is különösen díjazni fogják majd.

• Mert lépésről lépésre magyarázom és mutatom a tennivalókat, így garantált, hogy megérted és könnyedén alkalmazod a tanultakat.

• Mert a komplett webdesigner tanfolyam anyagát nyomtatva és pendrive-on is megkapod, így ha ismételni szeretnél, vagy valamit elfelejtesz, még évek múlva is “visszapörgetheted” az oktató videókat, vagy belelapozhatsz a tananyagba.

• Mert egyben megkapod a teljes tananyagot, ezért önálló tempóban, a saját időbeosztásod és ritmusod szerint haladhatsz. A tanfolyam időtartama 6 hónap, melyet úgy kalkuláltunk ki, hogy munka mellett is kényelmesen teljesíthető legyen. A haladási tempó teljesen egyéni, tehát ha csak esténként egy- egy órát, vagy ha csak hétvégén tudsz foglalkozni a tananyaggal, az is megfelelő.

• Mert nem csak webdesign tervezést és design szemléletmódot, de eszközhasználatot is tanítok, így ha sosem láttál még képszerkesztő programot, az sem gond. Egy teljes modulban mutatom be annak használatát az alapoktól kezdve az extrákig.

• Mert mindegy, hogy Windows, vagy MAC (OS X) platformon dolgozol, a webdesign tanfolyam nincsen számítógépes platformhoz kötve.

• Részt vehetsz, bárhol is legyen lakóhelyed, hiszen ez egy online tanfolyam. A nyomtatott tananyagot külföldre is, felár nélkül elpostázzuk Neked.

• A webdesign tanfolyam sikeres záróvizsgája után ilyen két nyelvű tanúsítványt kapsz, mely magyarul és angolul is igazolja, hogy sikeresen elvégezted a webdesign tanfolyamot.

 

friss2018A Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam tematikája a következő:

 

 

 

 

 

 

Részletes tematika letöltéséhez katt ide!

tematika_foto-2017

Miből áll a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam?

Azaz mit fogsz kapni?

tananyag-mockup-2017 Teljes jogú státuszt kapsz az eOktatóteremben, amit korlátlanul használhatsz 6 hónapon át: A komplett webdesign tananyag: 11 modul, 69 lecke, számos gyakorlati feladat és rengeteg oktató videó, amikben mondom és mutatom is a teendőket.

• A teljes tananyagot nyomtatott formában is megkapod, hogy örökre a Tiéd legyen: Saját tankönyvünkben az eOktatóterem összes leckéjének anyaga, 180 oldalon, gyönyörű színes illusztrációkkal.

•Exkluzív webdesignsuli pendrive- on az összes oktató videó, hogy bármikor, akár évek múlva is visszanézhesd.

• A zártkörű eOktatóteremhez tagságot kapsz, ahol bármikor kérdezhetsz az oktatótól. Egy közösséghez való tartozás mindig nagy mértékben növeli a hatékonyságot.

 SmartWall üzenőfal és webapplikáció, mely egyedi fejlesztésünk hallgatóink számára, hogy bármilyen eszközödön elérd a WebdesignSuli közösségét és az oktatókat.

Saját domain nevet (pl. www.valasztottneved.hu) és 2GB tárhelyet kapsz, hogy a webdesign tanfolyam után kapásból legyen egy portfólió weboldalad, amin bemutathatod a gyakorlat során készített munkáidat

• A Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam elvégzése és a sikeres vizsgamunka után két nyelvű tanúsítványt állítunk ki Neked, ami webdesigner kompetenciákat igazol magyar és angol nyelven. Jelenleg ma Magyarországon a webdesigner, mint képzés nem szerepel az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ), ezért OKJ- s webdesiger tanfolyam sem létezik, arról OKJ bizonyítvány nem szerezhető, csakis magán oklevél, vagy tanúsítvány. Tehát két nyelvű tanúsítványt fogsz kapni a tanfolyam elvégzése után, itt megnézheted, hogy milyen.

 

 

 

 

 

Ne csak webshop-mappa-dvd-layout-3dweboldalt tervezz! Extra haszonnal készíts webshopot is

ügyfeleidnek!

 

Évek óta nő az e-kereskedelem, gombamód szaporodnak a webáruházak, és még többre van szükség. A megrendelők lényegesen többet fizetnek egy webshopért, mint egy sima weboldalért és semmivel se nagyobb meló megcsinálni. Tanuld meg, hogyan csináld! Ráépülő tréningünkön a webáruház készítés csínját-bínját is kitanulhatod, ráadásul most teljesen ingyen, hiszen a Profi Webshop Tréninget is a tananyagaid között találod majd a Webdesign Tanfolyam kezdésekor. Saját tankönyvünk és lépésről-lépésre követhető oktató videóink segítségével profi webáruházat fogsz készíteni!

 

Oké, már most nagyon tetszik, de mennyibe kerül?

A Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam ára

190.500,-Ft

azaz nettó 150.000,-Ft + 27% ÁFA.

Ez a díj nem más, mint:

– Befektetés a jövődbe, egy biztosan megtérülő befektetés a céljaidért.
– Egyetlen, közepes volumenű weboldal ára, amit hamarosan Te is eltudsz készíteni a megrendelőidnek.
– A magyar havi átlagkereset 90%- a, amit nemsokára nagyjából egy hét alatt megkereshetsz, ha webdesigner leszel.

 

Az UTOLSÓ NYÁRI webdesign tanfolyam indulásának időpontja:

2018. július 19.

(Figyelem! Az őszi webdesign tanfolyam már magasabb tandíjjal fog indulni! Ez az utolsó lehetőség, ha még a jelenlegi tandíjon szeretnél részt venni a webdesign tanfolyamon.)

Részletfizetési lehetőség:

A tanfolyam díját lehetőséged van két részletben fizetni. A jelentkezési lap elküldésekor 25% előleg (47.625,-Ft) fizetése esedékes, a fennmaradó díjat (142.875,-Ft) pedig július 17-ig kell megfizetni, egy összegben. A részletfizetés lehetősége csak azokra vonatkozik, akik július 3-ig elküldik jelentkezésüket. A július 3-a után jelentkezőknek a teljes tanfolyami díjat, egy összegben kell megfizetni július 17-ig.

 

A tanfolyam díján felül semmilyen más költséggel nem kell számolnod.

A webdesign tanfolyam során javarészt nyílt forráskódú, azaz ingyenes programokkal dolgozunk, amiket instrukcióim alapján ingyenesen tudsz letölteni az internetről. Néhány fizetős programmal is foglalkozunk majd, de azoknak az ingyenes próbaverzióját fogjuk letölteni. A tanfolyamon használt programokról részletesen itt olvashatsz.

+BÓNUSZ

arculat-design-bonusz-420-420

Csak a leggyorsabbaknak,

akik 2018. július 3-ig elküldik jelentkezésüket

Arculat design fortélyok tréning

Ne csak weboldalt, hanem készíts komplett céges arculatot is, vagy akár egy divatos márkát megrendelőidnek!

Többrétű szolgáltatással még univerzálisabb szakember leszel, akit nem csak weboldalért kereshetnek. Ez számodra plusz bevételi forrásokat jelent!

Az Arculat design fortélyok tréning önállóan nem vásárolható meg, csakis hallgatóinknak adjuk ajándékba, a július 3-ig leadott jelentkezések mellé.

 

 

Jelentkezz most a Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyamra!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot. Miután elküldted az űrlapot, emailben tájékoztatlak a további teendőkről. A jelentkezéssel elfogadod a képzési szerződést, melyet ide kattintva tekinthetsz meg és Postán is megküldünk részedre a tanfolyam kezdésekor.

Jelentkezési lap

Kérlek, hogy minden mezőt tölts ki, köszönöm!

Neved: *
E-mail címed: *
Telefonszámod: *
Postázási címed: *
Számlázási (cég) név:
Számlázási (cég) cím:
Kupon kód:
Fizetési mód: *
Mivel gyors vagyok és a megadott határidőig jelentkezem, kérem az Arculat Design Fortélyok tréninget is ingyen!
Hol találtál ránk?
Egyéb megjegyzés vagy üzenet:
A következő négyzetek kipipálása feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az EU adatvédelmi szabályzata is áldását adja 🙂 Köszönjük!
 A megrendelés (jelentkezési lap elküldése) elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendelő a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti az info@webdesignsuli.hu címen. A szerződés a jelentkezési űrlap kitöltésével és a Küldés gombra való kattintással jön létre és a FreshWeb Solutions Kft. -vel (8200- Veszprém, Kossuth u. 7. cégjegyzékszám: 19-09-515475, adószám: 23979848-2-19) köttetik meg.